https://pc-szerviz.hu/wp-content/uploads/2018/10/teamviewer-icon-7-570x570.png

PC ÉS MOBIL TÁVSEGÍTSÉG

Azonnali informatikai segítségre van szükséged?
Nem érted mit ír ki a gép?
Lassu a géped vagy mobilod?

 

  • Azonnali segítség
  • Nincs kiszállási díj
  • Nem kell sehová menned a gépeddel
  • Olcsó javítás
Mire jó a távsegítség?

Az informatikai problémák 90%-ának megoldásához nem szükséges a helyszínen lenni, mert távolról is el tudom végezni azt. Én a számítógépedre vagy mobilodra belépve, irányíthatom a hozzájárulásoddal annak egerét és billentyűzetét vagy mobilod esetén a teljes eszközt, egyes mobiloknál csak a kijelzőt  látom. Te mindezt otthonodból (vagy ahol éppen vagy) nyomon követheted, látod éppen hol tart számítógéped mobilod javítása, hibájának keresése. Távolról akár programokat telepíthetek, eltávolíthatok a számítógépedről mobilodról vagy szükség esetén módosíthatom annak beállításait. Voltaképpen teljesen olyan mint ha PC-d mobilod előtt ülnék. A távsegítség igénybe vételéhez internet kapcsolatra és a Teamviewer nevű programra van szükség. A javítás menetéről videó is készül amit kérésedre rendelkezésre bocsájtok az esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Mik a távoli segítség nyújtás előnyei?
  • Bárhonnan elérhető. Nem számít hogy Miskolcon vagy éppen Berlinben tartózkodol egy hotel szobában, bárhová kérhetsz segítséget, csupán internet kapcsolatra van szükséged.
  • Gyors, én a nap nagy részét számítógép előtt töltöm ezért jó eséllyel rövid időn belül tudok segíteni.
  • Nincs kiszállási díj
Mennyibe kerül?

Minden megkezdett félóra 3000 Ft. Nagyobb problémák esetén előzetes felmérést végzek, hogy tudd mibe fog kerülni előre.

Hogyan tudod kifizetni?

A számlád elektronikusan érkezik a javítás után az email címedre. A “TOVÁBB A FIZETÉSRE”  linkre kattintva biztonságosan fizethetsz Bankkártyával vagy OTP SIMPLE alkalmazással (OTP SIMPLE felület), Paypal fiókkal vagy bankkártyával a PAYPAL oldalán, vagy átutalhatod az összeget elektronikusan a bankszámlámra.

Távsegítség indításához szükséges lépések PC-hez

0. Lépj kapcsolatba velem!  Felveszem a javításhoz szükséges tudnivalókat és megmondom, hogy körülbelül mennyi idő szükséges a munka elvégzéséhez.
1. Töltsd le a távsegítség kapcsolatát létrehozó TeamViewer ingyenes programot.
Amelyet ingyenesen letölhetsz itt.
2. Indítsd el a letöltött TeamViewerQS.exe -t.
3. A program elindulását követően a rendszer automatikusan küld egy emailt nekem. Amikor csatlakozom a gépedre mindig engedélyezést kér tőled. Ha engedélyezted máris elkezdek dolgozni a gépeden.

Social counter

Teljeskörű informatikai szolgáltatások.

Hírlevél